Apple, macOS 10.13.4 Beta 1 Güncellemesi Yayımladı!

0
macOS 10.13.4 beta guncelleme

Apple bugün, macOS 10.13.4 beta 1 güncellemesi yayımladı. macOS High Sierra 10.13.4 beta güncellemesi macOS 10.13.3 güncellemesinin yayımlanmasının tam bir gün sonrasında yayımlanmış oldu.

Güncelleme Apple Geliştirici Merkezi sayfasından uygun geliştirici profilini Mac’inize yükledikten sonra Mac’in App Store uygulamasının, güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz.

MacOS 10.13.4 Beta 1 Güncellemesi Yenilikleri & Değişiklikleri

Apple bir önceki final sürümünde dışa dönük herhangi bir iyileştirme yapmamıştı. Sadece güvenlik ve performans geliştirmelerine odaklıydı bir önceki macOS güncellemesi. Bu güncellemenin sürüm notları incelendiğinde Mac bilgisayarları 32-bit uygulamalarının aşamalı olarak kaldırılması durumunda, 32-bit bir uygulama açtığınızda artık karışınıza uyarı metni gelecek. Bu sayede uygulamanın 32-bit olduğunun farkına kolayca varabileceksiniz.

iMac Pro

Ayrıca macOS 10.13.4 güncellemesinde, iMac Pro‘da bulunan duman bulutu duvar kağıdı da yeni sürümle beraber Mac bilgisayarlar için kullanılabilir. Apple bu güncelleştirme ile Mac bilgisayarınızın güvenlik ve performans geliştirmelerine odaklanmış. Eğer dışa dönük herhangi bir değişiklik olursa yazımızı güncelliyor olacağız.

İlginizi çekebilir: iPhone internet Açma Nerede? iPhone Hücresel Veri Açma

Yorum yapın değer katın.

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin